کلیدواژه‌ها = برنج
برآورد محدودیت عناصر غذایی گیاه برنج با استفاده از روش تشخیص چند گانه عناصر غذایی (CND)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 دی 1403

10.22034/ws.2024.60386.2551

شهریار بابازاده جعفری؛ ناصر دواتگر؛ محمد فیضیان؛ مریم شکوری کتیگری


تأثیر فسفر بر غلظت سرب و روی در ریشه برنج و تشکیل کانی‌های حاوی آن‌ها در یک خاک آهکی آلوده

دوره 29، شماره 4، دی 1398، صفحه 43-56

سنیه مردمی؛ نصرت‌اله نجفی؛ عادل ریحانی‌تبار؛ غلامرضا دهقان


بررسی فیزیولوژیک سیانوباکترهای خاکزی شالیزارهای استان گیلان و به کارگیری سویه های برتر در بهبود رشد و عملکرد گیاه برنج

دوره 26، شماره1 بخش 1، خرداد 1395، صفحه 247-258

صاحب سودایی مشایی؛ قربان علی نعمت زاده؛ ناصر علی اصغر زاد؛ ندا سلطانی


ارزیابی کیفی و کمی تناسب اراضی برای برنج در نواحی مرکزی گیلان

دوره 24، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 165-181

جواد سیدمحمدی؛ لیلا اسماعیل‎نژاد


اثر کشت برنج، غرقاب، کمپوست لجن فاضلاب و کودهای شیمیایی بر pH، EC، پتاسیم و سدیم محلول خاک

دوره 23، شماره 3، آبان 1392، صفحه 105-121

نصرت اله نجفی؛ معصومه عباسی؛ ناصر علی اصغرزاد؛ شاهین اوستان


غلظت بحرانی فسفر در خاک‏های شالیزاری استان گیلان

دوره 23، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 123-134

میترا کریمی امیر کیاسر؛ مسعود کاووسی؛ حسن شکری واحد


اثر شرایط آب خاک، لجن فاضلاب، کود مرغی و کودهای شیمیایی بر ویژگی¬های رشد و کارایی مصرف آب گیاه برنج در یک خاک آهکی

دوره 23، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 189-208

معصومه عباسی؛ نصرت اله نجفی؛ ناصر علی اصغرزاد؛ شاهین اوستان