درباره نشریه

این نشریه نخستین شاخه تخصصی مجله "دانش کشاورزی " سابق دانشگاه تبریز در زمینه آب و خاک و
رشته ­های وابسته است که مجوز انتشار آن در خرداد ماه سال 1388 نهایی شده و به دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز ابلاغ شد. با تلاش دست­ اندرکاران تهیه نشریه، انتشار آن از سال 1389 به صورت فصلنامه یعنی هر سه ماه یکبار می­باشد. این نشریه ضمن دریافت ضریب تأثیر (IF) از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در همین پایگاه و پایگاههای اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)، نشریات کشور (MAGIRAN) و CAB-Int. (چکیده انگلیسی) نمایه می­گردد. هیئت تحریریه امیدوار است این اقدامات زمینه مساعد برای تسریع پذیرش و چاپ مقالات علمی پژوهشی استادان، محققان محترم و دانشجویان عزیز را فراهم نماید. از ارایه هر گونه نظر و پیشنهادات خوانندگان ارجمند در جهت ارتقای سطح علمی نشریه تشکر و قدردانی می­شود.

هیئت تحریریه نشریه

نشریه دانش آب و خاک مقالات پژوهشی در زمینه های موضوعی زیر را به چاپ می­­رساند:

• آبیاری و زهکشی
  • هیدرولیک